home > Verkoop > Verkoop - Video

Professionele videoapparatuur verkoop

Een beamer, televisie of camera is op iedere hoek van de straat te koop. Power Sound onderscheidt zich door het leveren van service gedurende de gehele gebruiksduur van de door haar verkochtte producten. Ook ruim na het verstrijken van de garantietermijn kunt u bij ons terecht voor onderdelen, reparaties en technische ondersteuning. Power Sound Facilitair levert reeds 20 jaar professionele videoinstallaties aan overheden, bedrijven, particulieren en onderwijs- en zorginstanties. Door zelf dagelijks te werken met video apparatuur in ons verhuur assortiment weten wij waar we op moeten letten en is technische kennis ruim voldoende aanwezig. Tevens biedt ons verhuur assortiment extra mogelijkheden, zo staat vervangende apparatuur altijd voor u klaar en is het uitbreiden van capaciteit een kwestie van één telefoontje.

Onze producten

Power Sound biedt een ruim assortiment van professionele videoapparatuur geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Zo kunt u bij ons terecht voor professionele beamers, televisies en LED walls. Op de beamer verkoop pagina vindt u informatie over beamers, projectieschermen en de bijbehorende beugels en bekabeling. Op de pagina voor televisies kunt u informatie vinden over LED televisies en bijbehorende beugels. Op de pagina voor LED walls vindt u informatie over onze LED wall producten voor zowel binnen als buiten.

 

Beamer kopen

Beamers

Televisies LED walls

Power Sound Facilitair, alles in één hand!

Sinds 1980 is Power Sound Facilitair een professionele partner op het gebied van verkoop en verhuur van geluidsinstallaties. Na de groeiende vraag naar andere producten hebben we ons productassortiment verbreed. Zo leveren we geluids- licht- en videoinstallaties aan bedrijven, overheden, culturele instellingen, zorginstellingen en particulieren. Producten worden op offertebasis of bestelling verkocht. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via het webformulier of 0524-514087.

 

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl