home > Verkoop > Verkoop - Geluid > Projecten

Verkoop - Geluid - Projecten

Power Sound heeft ruime ervaring met geluidsinstallaties voor grote projecten. Op deze pagina vindt u informatie over ons BOSE Pro-Partnerschap, ontruimingsinstallaties, luisterzones, installatie, onderhoud en verscheidene voorbeelden van projecten.

Graag bekijken we samen met u de mogelijkheden voor uw geluidsinstallatie in een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt voor meer informatie contact opnemen via info@powersound.nl of 0524-514087.

Professionele BOSE installateur

Power Sound is ruim 20 jaar een officiele BOSE Pro-Partner. Dit betekend dat wij de professionele materialen van BOSE mogen leveren. De geluidsinstallaties van BOSE kenmerken zich door hun hoge kwaliteit geluid en het feit dat ze zeer discreet geïnstalleerd kunnen worden. De meeste BOSE systemen die Power Sound Facilitair plaatst zijn gericht op gebruiksgemak en kwaliteit. Dit betekend dat u nadat wij het systeem bij u hebben geinstalleerd er geen omkijken meer naar heeft. De electronica wordt netjes weggewerkt in een systeemkast en de bediening van het systeem geschiedt via zeer eenvoudige bedieningspanelen (foto 1). Doordat op deze units alleen het volume en de geluidsbron (radiozender, laptop aansluiting of microfoon) kunnen worden geregeld is het onmogelijk om iets 'fout te doen'. Zo kunnen u en al uw collega's eenvoudig, zorgeloos en veilig de geluidsinstallatie bedienen.

Foto 1, het bedieningspanneel van een BOSE systeem is zeer eenvoudig te bedienen. Door het volume op 0 te zetten schakelt u het systeem eenvoudig uit. Met de knoppen bij het muziekteken kiest u de geluidsbron.

 

Ontruimingsinstallaties

Grote openbare gelegenheden met veel bezoekers behoeven meestal een ontruimingsinstallatie (foto 2). Dit houdt in dat er, zodra het brandalarm afgaat, een vooraf ingeproken waarschuwingsboodschap afspeelt. Deze waarschuwingsboodschap vertelt het publiek om kalm te blijven en hoe zij zich zo snel mogelijk naar een veilig gebied kunnen begeven. Power Sound levert deze installaties en zorgt voor de juiste configuratie.

Foto 2, tropisch zwemparadijs 'Aqua Mundo" in Center Parcs de Huttenheugte, de luidsprekers zijn nauwelijks zichtbaar. In deze vochtige zwembadomgeving houden de BOSE luidsprekers zich goed. Het zwembad is uitgerust met een ontruimingsinstallatie. Naast het zwembad zijn ook de complete plaza en enkele horecagelegenheden aangesloten op het BOSE systeem.

 

Verschillende "luisterzones"

De locatie kan worden opgedeeld in verschillende 'zones' (foto 3). In elke zone kan een ander type luidspreker worden geinstalleerd en een andere geluidsbron worden afgespeeld. Zo kunt u bijvoorbeeld in een bowlingbaan dance draaien terwijl uw publiek op het terrras jazz luistert. Door een slim ontwerp bestaan professionele BOSE geluidsinstallaties, ondanks verschillende zones, vaak uit een enkele systeemkast. In deze kast is de hardware zoals versterkers en de controller (het brein) opgenomen. Deze systeemkast kan meestal op een strategische locatie buiten het zicht worden weggewerkt. 

Foto 3, een van de verschillende zones in Modewereld van de Belt. Deze zeer grote fashion zaak is uitgerust met een BOSE installatie die per zone verschillende muziekstijlen ten gehore brengt. Onderscheid is gemaakt op basis van doelgroep, denkt u aan een jeugdafdeling, pakkenafdeling en heren / dames afdelingen. Bij deze installatie is er voor gekozen om geen bedieningsmodules te plaatsen. Het volume is per zone met een laptop eenmalig ingeregeld door een van onze technici en draait al jaren onafgebroken door. 

 

Zowel binnen als buiten

Power Sound levert professionele BOSE installaties voor zowel binnen als buiten. Enkele voorbeelden van buiten installaties zijn het FBK atletiek stadion in Hengelo (foto 4), de voetbalstadions van FC Emmen, FC veendam en de IJsselmeervogels en vakantiepark Ponypark City.

Foto 4, het FBK stadion in Hengelo is uitgerust met BOSE 402 luidsprekers op de hoofdtribune en bedoeld voor spraak en achtergrondmuziek. Elk jaar wordt er een wereldkampioenschap atletiek georganiseerd waarbij in het gehele stadion geluid nodig is. Power Sound breidt op deze dag met verhuurmaterialen de capaciteit van de geluidsinstallatie uit zodat in het gehele stadion zowel spraak als muziek op een goed volume te horen is. De vaste installatie wordt hierbij ingezet voor extra spraakverstaanbaarheid.

 

Installatie

Power Sound kan de installatie van A tot Z verzorgen. Wij trekken de kabels, installeren de luidsprekers en de systeemkast. Vervolgens krijgen u en uw personeel een heldere uitleg over het gebruik van het systeem. Voor objecten welke nog niet gerealiseerd zijn wordt er vaak gekozen om samen te werken met de installateur. Het laten trekken van de bekabeling voor de luidsprekers al tijdens de bouw, tegelijk met bijvoorbeeld de verlichting, scheelt aanzienlijk in kosten. Het is aan te raden om ruim voor de oplevering van nieuw te bouwen projecten contact op te nemen met Power Sound.

Contact

Graag staan wij u persoonlijk te woord. Indien u vragen heeft kunt u bellen via 0524-514087 of mailen naar info@powersound.nl.

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl