home > Verkoop > Verkoop - Geluid

Een geluidsinstallatie kopen is waarde creëren

Goed geluid is belangrijk voor elk bedrijf en iedere openbare locatie. Warme klanken dragen niet alleen bij aan de beleving van uw gasten maar dragen ook bij aan uw omzet en de motivatie van uw personeel. Door het juiste muziekvolume en een gelijkmatige spreiding maakt u het uw klanten aangenaam en zorgt u voor goede concentratie onder uw werknemers. Power Sound heeft zich door 35 jaar ervaring met geluid, in een grote verscheidenheid aan gelegenheden, gespecialiseerd in professionele installaties. Dit zorgt er voor dat wij u van A tot Z kunnen begeleiden in zowel het aankooptraject als de gehele levensduur van uw installatie.

De meerwaarde van Power Sound

U kunt bijna overal een geluidsinstallatie kopen, Power Sound onderscheidt zich door een stap verder te gaan. Ons bedrijf is actief in zowel de verkoop als de verhuur van geluidsapparatuur. Meer dan 80% van de materialen die wij verkopen zijn materialen waar wij zelf dagelijks mee werken. Onze uitgebreide kennis van deze materialen zetten wij in voor uw installatie en zorgt er voor dat we goed bekend zijn met de onderhoudsbehoefte van uw materialen. In het geval van een storing hoeft u nooit zonder geluidsinstallatie te zitten, Power Sound zorgt voor tijdelijke vervanging van defecte apparatuur met vergelijkbare materialen uit haar uitgebreide verhuurvoorraad. Reparaties worden uitgevoerd door onze eigen technische dienst met uitwijkmogelijkheden naar de experts van onze leveranciers. Ten slotte leveren wij al onze installaties ready-to-use op. Een nette afwerking en duidelijke gebruiksinstructie zijn vanzelfsprekend. Zo maken wij een geluidsinstallatie kopen tot een waardevolle en duurzame investering.

De mogelijkheden

Een geluidsinstallatie kopen kan in verschillende soorten een maten. Het geluid verkoop onderdeel van onze website is verdeeld in vier categoriën. Onder 'Projecten' vindt u informatie over grote projecten zoals voetbalstadions en zwembaden. Onder 'Vaste Installaties' vindt u informatie over (kleinere) permanente installaties, deze installaties zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld horecagelegenheden en sportgebouwen. Onder 'Mobiele Installaties' vindt u informatie over installaties speciaal voor op pad zoals luidsprekers op accu met statief en draadloze microfoon. Ten slotte vindt u op de pagina 'Service' informatie over installatie, onderhoud, reparaties en garantie.

 

 

Projecten

Vaste installaties Mobiele (auto) installaties Service

 

Laatste update: 11-04-2019

 

Power Sound Facilitair, alles in één hand!

Sinds 1980 is Power Sound Facilitair een professionele partner op het gebied van verkoop en verhuur van geluidsinstallaties. Na de groeiende vraag naar andere producten hebben we ons productassortiment verbreed. Zo leveren we geluids- licht- en videoinstallaties aan bedrijven, overheden, culturele instellingen, zorginstellingen en particulieren. Producten worden op offertebasis of bestelling verkocht. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via het webformulier of 0524-514087.

 

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl