home > Verhuur - Homepagina > Verhuur - Beurzen

Beursstand huren

Staat u wel eens op een beurs of bent u van plan dit in de toekomst te doen? Als uw antwoord 'ja'  is zult u ongetwijfeld een doel voor uw ogen hebben. U wilt uw klantenkring uitbreiden, relaties onderhouden of misschien zelfs uw product verkopen. Om dit te kunnen realiseren moet uw beursstand de aandacht van voorbijgangers trekken, uw producten goed presenteren en er netjes en verzorgd uitzien.

Een beurstand huren
Zelf een beursstand inrichten kost veel tijd en geld. Naast het op en afbouwen en het vervoeren van uw materialen bent u veel ruimte kwijt aan opslag. Om dit te voorkomen biedt Power Sound u de mogelijkheid om een beursstand op maat te huren. Door ons zeer ruime verhuurassortiment te combineren met uw huisstijl geven wij uw bezoekers een unieke ervaring. Het enige wat u nog hoeft te regelen is uw product en enthousiaste mensen, wij verzorgen de rest!

Voor elk bedrijf een nette beursstand
Sommige beursstands zijn klein, anderen groot. Of u nou boekhouder bent of melkmachines produceert, wij hebben een beursstand die bij u past. Een beursstand begint al bij een statafel, barkrukken en een LED TV. Bent u op zoek naar wat groters zoals een compleet aangeklede stand met trussconstructie, bewegend licht en video? Groot of klein, wij zijn u graag van dienst. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor uw beursstand en geef uw bedrijf de aandacht die het verdient!

Beursstand Heisterkamp

Beursstand Drenthe College

Beursstand Grenzland Markt

 

 

 

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl